Social 28 Mai 2009 16:22
Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara, Dorin Vancea, a declarat ca rezultatele analizelor de laborator, efectuate la Bucuresti, infirma prezenta virusului H1N1

O tanara de 19 ani si sotul ei, un cetatean spaniol de 22 de ani, au fost internati, marti, la Spitalul de Boli Infectioase „Victor Babes” din Timisoara, ei fiind suspecti de gripa porcina. Cei doi se introceau din Spania si aveau simptomele unei raceli, dureri de cap, rosu in gat si stari de voma.

„Un cetatean spaniol cu sotia lui, care este romanca au intrat in tara, pe la o vama din judetul Timis si pe tot parcursul drumului au tinut geamurile deschise. De teama, de spaima sa nu raceasca s-au gandit preventiv sa mearga la doctor. Ei locuiesc in Spania”, a declarat, marti, pentru NewsIn, prefectul Mircea Bacala.

Cei doi soti au chemat ambulanta sa ii transporte la spital. „Au fost adusi la Spitalul de Boli Infectioase „Victor Babes” din Timisoara intr-un salon special amenajat, li s-au recoltat doua ture de analize si au fost transmise la laboratorul din Bucuresti. Miercuri vom avea rezultatele”, a declarat directorul Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara, Dorin Vancea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.