Social 27 Mai 2009 12:07
Trei barbati care lucrau la un depozit furajer din comuna damboviteana Crevedia au cazut de pe o schela, marti dimineata, doi dintre ei, care au rani grave, fiind transportati la un spital din Capitala.

Cei trei barbati, angajati la o societate comerciala din Bacau, lucrau pe o schela, la o inaltime de aproximativ 14 metri. La un moment dat, nu se stie inca din ce cauza, doi dintre ei au cazut de la inaltime, iar cel de-al treilea a reusit sa se agate la timp de schela, transmite NewsIn.

Cei doi barbati raniti grav au fost preluati de medicii de la ambulanta, fiind transportati de urgenta la un spital din Bucuresti. Starea de sanatate a uneia dintre victime este mai grava, avand in vedere ca a cazut de pe schela intr-o groapa adanca de trei metri.

La locul incidentului au sosit reprezentanti ai Parchetului de pe langa Judecatoria Racari si cei ai Inspectoratului Teritorial de Munca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.