Social 25 Mai 2009 02:02
Ambarcatiunea condusa de agentul 007 in cel mai recent titlu al seriei Quantum of Solace este expusa in Bulgaria, la Varna. Cu un pret de 480.000 de euro, iahtul Superhawk este dorit de trei romani. Toti trei au cerut ca identitatea sa le ramana necunoscuta.
In cadrul showroomului cu vanzare Hypo Bulgaria Boat Show 2009, care se va incheia maine, au participat 24 de companii de iahting cu ambarcatiuni de lux si de viteza.Vedeta expozitiei este iahtul folosit in „Quantum of Solace“, ultimul film din seria agentului 007, jucat de Daniel Craig (41 de ani).

“Cei care vin aici sa viziteze pot vedea si intelege de ce un astfel de iaht costa atat de mult”, a declarat Martin Koroivonav, unul dintre organizatorii evenimentului. Preturile ambarcatiunilor variaza de la 250.000 de euro pana la peste un milion de euro. Cel mai scump iaht adus in Bulgaria este Manhattan 60, al carui pret este de 1,5 milioane de euro si apartine companiei britanice Sunseeker, una dintre cele mai mari si mai cunoscute in domeniu.

Ambarcatiunea dispune de trei dormitoare tapitate cu alcantara, climatizare independenta in fiecare cabina, trei bai, dintre care doua sunt prevazute cu cabine de dus. In plus, fiecare camera a vasului are televizor cu ecran LCD, sistem de sunet surround si DVD. Aceeasi companie detine si vedeta targului, iahtul care a “jucat” in „Quantum of Solace“.

Vanatoare de soim

Ambarcatiunea Superhawk, din filmul „Quantum of Solace“, are deplasamentul de 8,5 tone, lungimea de 13,49 metri si latimea de 3,63 metri.

La capitolul conditii de lux, Superhawk exceleaza prin gradul ridicat de confort pe care il ofera: tapiterie din piele si finisaj interior cu Black American Walnut (un lemn folosit la tot ceea ce inseamna mobilier interior de lux), generator de electricitate, trepte si platforma din lemn de tec.

La bordul navei “spion” pot dormi patru persoane. Ca dotari tehnice, vasul dispune de doua motoare Volvo Penta, care dezvolta o putere de 750 de cai.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.