Social 25 Mai 2009 15:11
Campania de promovare internationala a turismului romanesc prin intermediul sportivilor Nadia Comaneci, Ilie Nastase si a lui Gheorghe Hagi va debuta in 5 iunie 2009, la Paris, cu evenimente asociate Turneului de tenis de la Roland Garros, a anuntat Ministerul Turismului (MT).

Astfel, potrivit MT, pe esplanada Primariei Parisului va fi amenajat un teren de tenis, iar Ilie Nastase va fi partener de joc al trecatorilor interesati. Impreuna cu Nadia Comaneci si Gheorghe Hagi, acesta va oferi turistilor din Paris carti postale de promovare a turismului romanesc.

In plus, in cadrul evenimentelor organizate de Ministerul Turismului la Paris, in timpul Turneului de tenis de la Roland Garros vor fi amplasate bannere pe celebrul bulevard parizian, Champs Elysees, apartinand campaniei de promovare a turismului romanesc prin intermediul Nadiei Comaneci, al lui Ilie Nastase si al lui Gheorghe Hagi, unde vor ramane timp de o saptamana.

De asemenea, campionii romani vor fi prezenti si in clipurile video de promovare a turismului national, clipuri ce vor rula in respectiva locatie.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.