Social 22 Mai 2009 17:47
Doi tineri din Craiova care vandusera unui ofiter sub acoperire 40 de grame de hasis, contra sumei de 500 de euro, au fost prinsi in flagrant, miercuri dupa-amiaza, de politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Craiova

Robert Olteanu (20 de ani) si Florin Becheru (22 de ani) fac parte dintr-un grup infractional organizat de traficanti de droguri, care se afla in atentia lucratorilor antidrog de aproximativ doua luni. In aceasta perioada, politistii BCCO Craiova au obtinut date concrete ca acestia se aprovizioneaza cu droguri din strainatate pe care le distribuie in cluburi si discoteci de pe raza municipiului Craiova.

Politistii BCCO Craiova au descins in aceasta dimineata la domiciliile altor sase membri ai retelei de traficanti, in urma perchezitiilor fiind ridicate mai multe carduri clonate, diverse sume de bani si un pistol cu gaze detinut ilegal.

“Cercetarile continua fata de ceilalti membri ai retelei, iar cei doi tineri prinsi in flagrant au fost retinuti pentru 24 de ore. Acestia vor fi prezentati astazi Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventiva pentru comiterea infractiunilor de trafic de droguri de risc si constituirea unui grup infractional organizat”, a declarat comisarul Octavian Stanciu, seful Serviciului Antidrog din cadrul BCCO Craiova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.