Social 21 Mai 2009 00:49
Primarul general al Capitalei i-a cerut directorului parcurilor, Radu Popa, sa anuleze decizia prin care a dat acces neingradit la actele institutiei la 10 persoane.
Primarul general Sorin Oprescu l-a atentionat astazi pe directorul Administratiei Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB), Radu Popa, sa revina asupra deciziei prin care a dat acces nelimitat la informatii si documente interne unor persoane neangajate in cadrul institutiei.

“Sunt convins ca veti repara o inadvertenta intre scopul pe care vi l-ati propus si mijloacele pe care le-ati ales. Ma astept ca pe viitor sa va feriti de acte administrative interpretabile, care sa distruga initiativele bune pe care le aveti si munca reala pe care o depuneti in domeniul de activitate pe care il conduceti”, i-a transmis Oprescu printr-un comunicat de presa.

Ziarul Cotidianul a prezentat marti faptul ca zece oameni din afara Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) au primit acces liber la toate documentele si incintele institutiei, potrivit unei decizii a directorului interimar al institutiei, Radu Popa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.