Social 21 Mai 2009 23:51
Craioveanul Catalin Mavrichie, inculpat in dosarul uciderii interlopului Mihai Parvu, zis Caiac, a fost condamnat, miercuri dupa-amiaza, la 25 de ani de inchisoare, transmite corespondentul NewsIn.
Completul Tribunalului Dolj s-a pronuntat in sedinta publica miercuri, desi termenul pentru stabilirea verdictului fusese stabilit, initial, pentru marti, 19 mai. „Inculpatul a fost condamnat la 25 de ani inchisoare cu executare pentru port ilegal de arma alba si omor calificat”, a declarat Laura Udrea, purtatorul de cuvant al Tribunalului Dolj, potrivit NewsIn.

Catalin Mavrichie a fosr retinut de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj pe 29 august 2008. Atunci, din probele adunate de anchetatori, s-a stabilit ca Mihai Parvu (41 ani), zis Caiac, a murit dupa ce a fost impuscat de unul dintre membrii gruparii sale, Catalin Mavriche.

Scandalul dintre cei doi a pornit de la un joc de poker, in urma caruia Parvu a castigat 50.000 euro, bani pe care Mavriche ii imprumutase de la camatari pentru a onora pariurile. Dupa ce victima a luat castigul si a plecat acasa, pierzatorul si-a dat seama ca a fost inselat la poker. Si-a luat pistolul si a plecat acasa la Mihai Parvu sa ii ceara socoteala. Acolo a fost intampinat de acesta, care l-a taiat cu sabia pe fata si pe bratul stang. Plin de sange, Mavriche a scos un pistol si a tras patru focuri de arma. Doua din gloante l-au nimerit pe Mihai Parvu in abdomen. Amandoi au fost dusi la spital. Insa doar Catalin Mavrichie a supravietuit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.