Social 21 Mai 2009 13:15
Actorul Nicu Constantin a fost dezintubat, miercuri dimineata, in jurul orei 10, si poate respira singur, starea lui imbunatatindu-se pe parcursul noptii de marti spre miercuri, a precizat, pentru NewsIn, seful Spitalului Militar Central, prof. dr. Ioan Sarbu.
"De ieri pana azi, progresele au fost uimitoare. Pacientul a raspuns la tratament si se simte mult mai bine, am si vorbit si am glumit cu el. Va ramane sub supraveghere medicala la terapie intensiva", a precizat prof. dr. Ioan Sarbu.

Actorul Nicu Constantin, in varsta de 69 de ani, a fost internat in stare critica la Spitalul Militar Central pe 11 mai. Nicu Constantin, care sufera de o afectiune pulmonara severa, a fost trecut pe ventilatie artificiala in sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a unitatii sanitare.

Nascut in localitatea constanteana Eforie Sud, Nicu Constantin s-a consacrat pe scena Teatrului de Revista "Constantin Tanase", unde a jucat vreme de 40 de ani in peste 9.000 de spectacole, incepand cu 1960. In palmaresul actorului se mai numara peste 20 de filme de scurt si lung metraj, precum si numeroase participari la emisiuni de radio si televiziune.

In 2001, Nicu Constantin a primit titlul de cetatean de onoare al orasului Eforie Sud.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.