La primul nivel este centrul de spa medical, care ofera turistilor servicii diverse: de la impachetari si bai cu namol, la bai de plante, masaje terapeutice, dusuri subacvale si multe altele. Clientii sunt tratati de medici specialisti in balneoterapie si kinetoterapie, informeaza NewsIn.

Nivelul al doilea este rezervat serviciilor de wellness, unde alti terapeuti isi asteapta turistii cu dusuri Vichy, masaje cu bambus, cu ciocolata sau cu pietre vulcanice, tratamente pentru detoxifiere si slimming. La ultimul nivel, al treilea, de maxim interes este piscina cu vedere la mare, in care se poate inota impotriva curentului, si fantanile cervicale.

Investitia a fost sprijinita si de autoritatile locale. "O astfel de investitie era necesara pe litoralul de sud al Romaniei, astfel se diversifica modalitatile de petrecere a timpului liber si demonstram ca putem oferi servicii de calitate. Este un punct in plus marcat de sudul litoralului, iar administratia locala le va fi alaturi pentru promovarea noului pachet turistic”, a declarat primarul Mangaliei, Claudiu Tusac.

COCOR SPA, situat in complexul Cocor Neptun, este cel mai mare centru de acest gen din Romania.