Social 18 Mai 2009 11:19
Lansarea proiectului � Plant your Brand� a reunit la Carturesti atat studenti pasionati de publicitatea cat si oameni cu experienta din domeniul ecologiei, dorind sa atraga doritorii sa se inscrie la prima scoala de vara eco-publicitara din Romania.
Plant Your Brand, prima scoala de vara eco-publicitara, va fi organizata in perioada 26 iulie – 2 august in Delta Dunarii de catre voluntarii de la Advice Students. Initiativa a pornit ca o idee provocatoare de a creste un viitor mai verde prin implicarea tinerilor pasionati de publicitate. Tinerii de la Advice Students doresc sa arate ca advertisingul poate schimba ceva in Romania.

„Ne-am propus sa generam solutii pentru problemele de mediu nu doar sa le nominalizam. Vrem sa crestem nivelul de preocupare pentru mediu”, a declarat Alexandra Tanase, project manager Advice Students.

Cei interesati sa participe la scoala Plant Your Brand trebui sa completeze formularul de inscriere de pe www.plantyourbrand.ro si sa il trimita pana pe 5 iunie la inscriere@plantyourbrand.ro. Participantii la scoala de vara ii vor cunoaste pe Dan Dumitrescu – activist Civika.ro, Teia Catana – presedinte Viitor Plus, Dragos Bucurenci – presedinte MaiMultVerde si Mona Nicolici – CSR Communication Manager Petrom.


Despre autor:

Green-Report

Sursa: Green-Report


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.