Social 17 Mai 2009 10:55
Librariile Humanitas vor fi deschise si sambata noaptea, marcand evenimentul "Noaptea Cartilor deschise", in cadrul caruia cititorii beneficiaza de 20% reducere la toate volumele cumparate, se arata intr-un comunicat al institutiei.
Libraria Kretzulescu, de pe Calea Victoriei nr. 45, va fi deschisa de sambata pana duminica, la ora 04.00 dimineata, iar libraria Humanitas din Fundul Curtii, de pe Calea Victoriei nr. 120, va fi deschisa in ziua de sambata pana la miezul noptii, potrivit NewsIn.

Initiativa se alatura binecunoscutei "Nopti a Muzeelor", la care vor participa peste 30 de institutii de profil, din Bucuresti si din tara, intre 16 si 17 mai, eveniment organizat la initiativa Ministerului Culturii si Comunicarii din Franta si aflat la a cincea editie.

Cele 11 muzee bucurestene vor fi deschise ca parte a unui circuit pe care vizitatorii il vor putea parcurge fie pe jos, fie cu ajutorul unei linii de autobuz, pusa la dispozitie cu ocazia acestui eveniment.

Prima editie a Noptii muzeelor a avut loc pe 14 mai 2005, la initiativa Ministerului Culturii si Comunicarii din Franta. In 2008, Bucurestiul a participat cu 12 muzee la acest eveniment.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.