Social 15 Mai 2009 09:18
Putem spune orice, dar nu ca nu am avea unde sa ne distram in Bucuresti. Improvisneyland, una dintre putinele trupe de teatru profesionist de improvizatie de la noi, va roaga ca pe data de 16 mai, de la ora 21.00... sa va eliberati agenda. De ce? Pentru ca sunteti invitati la o seara de hohote de ris, in care publicul dicteaza titluri si subiecte, iar actorii din trupa "brodeaza" scenetele.
Asadar, sambata, 16 mai, in cadrul programului Nocturnele Teatrului Tanar, Improvisneyland sustine un spectacol de teatru de improvizatie la Studioul International de Teatru Unesco “Andre-Louis Perinetti”, pe Bulevardul Magheru, numarul 27. Biletele costa 25 de lei si se pot lua de pe www.bilete.ro sau direct la intrarea in sala.

Improvisneyland este cea mai tanara si una dintre putinele trupe de teatru de improvizatie din Romania. Ei s-au format in anul 2008, la initiativa lui Axel Moustache, actor la Teatrul National din Bucuresti. Trupa este formata din sapte actori profesionisti, de la diferite teatre natinale, cum ar fi TNB sau Teatrul de Comedie din Bucuresti si trei pianisti.


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.