Social 15 Mai 2009 17:06
Procurorii au dispus inceperea urmaririi penale pentru complicitate la lipsire de libertate si favorizarea infractorului in cazul lui Romulus Dumitrescu, politistul care a fost in barul din Pipera in care Gigi Becali se afla cu presupusii hoti ai masinii sale, potrivit Politiei Ilfov.
Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov precizeaza, joi, printr-un comunicat, ca, pe 5 mai, conducerea Inspectoratului a fost instiintata de catre agentul principal Romulus Dumitrescu, incadrat la Serviciul Criminalistic al Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, despre faptul ca in seara zilei de 26 spre 27 ianuarie 2009, aflat in timpul liber, acesta a fost prezent in barul din cartierul Pipera, unde George Becali se afla la o masa cu trei indivizi despre care a afirmat public ca i-au furat autoturismul.

Conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov a dispus de indata masuri pentru cercetarea disciplinara a politistului. In urma cercetarii, acesta a fost gasit vinovat de savarsirea unor abateri disciplinare care aduc atingere onoarei, probitatii profesionale a politistului si prestigiului institutiei, fiind dispusa destituirea acestuia din functia publica.

De asemenea, impotriva politistului in cauza, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus inceperea urmaririi penale pentru comiterea infractiunilor de complicitate la lipsire de libertate si favorizarea infractorului, totodata dispunand si masura preventiva de obligare de a nu parasi Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, se mai arata in comunicatul Politiei.

Potrivit NewsIn, Gigi Becali a declarat, joi, ca politistul aflat in bar cand hotii masinii au dat declaratii s-a prezentat in urma cu doua zile la Parchet, de bunavoie, in calitate de martor. Becali a mai spus ca politistul a primit interdictie de a parasi localitatea dupa ce s-a prezentat, in urma cu doua zile, la Parchet, de bunavoie, in calitate de martor.

Declaratia a fost data in fata magistratilor Tribunalului Bucuresti, care au judecat, joi, recursul procurorilor la decizia de ridicare a interdictiei de a parasi judetul Ilfov si Capitala de catre Gigi Becali, in perioada campanieie electorale, acesta fiind candidat la europarlamentare din partea PRM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.