Social 14 Mai 2009 01:17
Ministrul Educatiei a mers la o scoala pentru a verifica daca sunt probleme si la a doua teza cu subiect unic.
Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, miercuri, la Scoala nr. 150 din Capitala, ca subiectele de la teza de matematica au fost usoare si ca nu a semnalat greseli de redactare a acestora. Scoala nr. 150 este in sectorul 5, unde ministrul Andronescu a fost ales senator. Un elev mai indraznet a mers la “doamna ministru” sa-i ceara un autograf. “Cu prietenie, Ecaterina Andronescu”, a scris ea, magulita, pe caietul studentesc de matematica. Baiatul si-a mai chemat un coleg: “Vino, ca-ti da si tie doamna”.

Ministrul Educatiei a discutat cu elevii, profesorii si chiar cu parintii despre teza. "Din ce am discutat cu elevii, subiectele la matematica au fost usoare si nu au fost semnalate greseli in redactarea acestora", a spus ministrul Andronescu.
Publicitate

Ea a dorit sa afle de la elevi daca fac meditatii la matematica acasa si cei mai multi au recunoscut ca iau lectii in particular. "Nu sunt cea mai mare sustinatoare a sistemului de meditatie, dar, probabil, este destul de greu de eliminat, pentru ca multi parinti nu au timp sa se ocupe de copiii lor si, pentru siguranta, prefera ca acestia sa ia lectii in particular".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.