Social 14 Mai 2009 12:05
Conducerea Ministerului Apararii Nationale a decis astazi sa amane temporar plata unor sporuri catre angajati, printre aceste sporuri numarandu-se sporul de radiatii si de confidentialitate, informeaza NewsIn.
Masura va afecta aproximativ 90% din personalul armatei, adica 75.000 de militari si va fi aplicata incepand din mai, potrivit purtatorului de cuvant al MApN, Constantin Spanu.

Sporul de confidentialitate este de pana la 15% din salariu, iar cel de radiatii este de pana la 10 procente. Conducerea Ministerului Apararii Nationale nu a discutat insadaca aceste sporuri vor fi achitate retroactiv, invocand dependenta de buget.

"MApN este solidar cu toata societatea si, in consecinta, personalul armatei este nevoit sa-si restranga cheltuielile. La nivelul conducerii s-au luat masuri pentru incadrarea in buget. Astfel, se amana temporar sporul de confidentialitate si cel de radiatii. Se va tine in continuare evidenta orelor lucrate in conditii de radiatii si de confidentialitate, dar nu s-a specificat daca acestea vor fi platite retroactiv sau de la un moment dat, totul depinzand de buget", a declarat de asemenea, purtatorul de cuvant al MApN, Constantin Spanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.