Social 13 Mai 2009 19:10
O parte a salilor de lucru ale Administratiei Prezidentiale, Muzeul National Cotroceni, precum si gradinile Palatului vor fi deschise duminica vizitatorilor, de la ora 9.00 la ora 21.00, de "Ziua portilor deschise"
Este al doilea an cand presedintele Traian Basescu deschide portile Palatului Cotroceni, evenimentul din 2008, care a marcat, simbolic, si un an de la referendumul pentru suspendarea sefului statului, bucurandu-se de un numar foarte mare de vizitatori, informeaza NewsIn.

Presedintele Traian Basescu a declarat, anul trecut, ca data de 19 mai va intra in calendarul fix al Palatului Cotroceni, ca "Ziua portilor deschise", deoarece in 2007, la aceasta data, pentru prima oara dupa razboi, romanii au fost mai puternici decat Parlamentul.

Accesul in Complexul Cotroceni se va face pe la poarta Leu din bulevardul Geniului, pe baza unui document de identitate. Programul de vizitare se va desfasura intre orele 9.00 - 21.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.