Social 12 Mai 2009 14:01
Un prahovean de 24 de ani se afla internat in Spitalul Judetean din Ploiesti dupa ce duminica seara a cazut 10 metri in gol, la Cascada Urlatoarea din Busteni, acesta fiind diagnosticat cu fractura de coloana, traumatism toracic si contuzii la solduri

"Aseara am fost sesizati telefonic despre faptul ca un tanar a cazut de pe o stanca in albia paraului Valea Urlatorii, in zona cascadei Urlatoarea din masivul Busteni. A cazut in apa rece, drept pentru care l-am gasit in soc hipotermic", a declarat astazi seful Echipei Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc.

"In urma primelor verificari efectuate s-a stabilit faptul ca persoana vatamata se numeste D. Nicolae, de 24 ani, din comuna Barcanesti, care, in timp ce incerca sa fotografieze cascada, ar fi cazut in gol de la o inaltime de 10m, in apa de la baza acesteia", se arata intr-un comunicat de presa al Politiei prahovene.

Victima a fost transportata la Spitalul Judetean Ploiesti. Medicii de aici spun ca tanarului i s-a stabilit diagnosticul politraumatism prin cadere, traumatism toracic, fractura arc costal posterior C 10 dreapta, contuzie sold drept, contuzie genunchi stang si plagi escoriate sold drept.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.