Social 12 Mai 2009 12:19
Printre inamicii frumusetii si, de ce nu, ai sanatatii noastre, cei mai deranjanti sunt surplusul de kilograme si celulita. Daca cu un efort mai mare sau mai mic reusim sa ne recapatam sau sa ne mentinem silueta, pentru a scapa de celulita este si mai greu, problema fiind prezenta si in randul persoanelor slabe.
Dieta pentru eliminarea celulitei trebuie sa fie una echilibrata, insa mai saraca in grasimi si dulciuri si mai bogata in vitamine si minerale. Proteinele sunt si ele importante pentru refacerea structurilor subcutanate de tesut conjunctiv care contin colagen, o substanta proteica ce se sintetizeaza numai in prezenta vitaminei C. Asadar, un regim bogat in proteine, lipide (omega 3), vitamine, minerale si glucide, obtinute doar din fructe, este ideala.

Se recomanda, dimineata, consumul de limente bogate in fibre, precum cereale cu lapte, iar daca doriti paine, este admisa doar cea integrala. Orice alte fainoase, dar si anumite produse precum orez sau cartofi, trebuie excluse din alimentatie.


Despre autor:

Healthy

Sursa: Healthy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.