Social 11 Mai 2009 00:45
Avocata care l-a aparat pe Nicu Ceausescu a fost deconspirata joi, intr-o sedinta a CNSAS. La fel s-a intamplat si cu Alexandru Farcas, fost ministru al Integrarii Europene in guvernul Adrian Nastase, candidat din partea PSD la alegerile europarlamentare de luna viitoare.
Surse din cadrul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii au declarat pentru cotidianul.ro ca in sedinta din 7 mai printre cei pentru care s-au intocmit note de constatare a calitatii lor de colaboratori ai Securitatii s-ar numara avocata Paula Iacob si Alexandru Farcas, candidat PSD la alegerile europarlamentare de luna viitoare. Iacob a fost verificata de CNSAS deoarece anul trecut a participat la alegerile uninominale pentru Parlamentul Romaniei, candidand din partea Partidului Verzilor. Ea a devenit celebra la inceputul anilor ’90, cand l-a aparat pe Nicu Ceausescu. In urma cu cativa ani l-a salvat pe maidanezul Bosquito de la injectia letala, dupa ce omorase un japonez, iar in prezent il reprezinta pe arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, in scandalul iscat de un reportaj din care rezulta ca Inalt Prea Sfintitul cerea spaga pentru a facilita anumite avansari ierarhice.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.