Social 11 Mai 2009 23:19
Mai multe asociatii de proprietari cer Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) sa emita o hotarare prin care sa interzica activitatea firmelor in apartamente de bloc, cu exceptia locuintelor aflate la parter.
Proprietarii reclama faptul ca activitatea firmelor creeaza discutii si conflicte intre cei care locuiesc si cei care muncesc in bloc. O alta nemultumire este aceea ca firmele nu respecta hotararile adunarilor generale ale asociatiei de proprietari si, de multe ori, sunt restantiere la plata obligatiilor.

Proprietarii mai acuza ca, tot in apartamente de bloc, functioneaza firme care, in spatele activitatii declarate, se ocupa de prostitutie si isi racoleaza clientii in urma promovarii pe internet a unor servicii de masaj sau video-chat. Locatarii vecini cu apartamentele unde, teoretic, se practica astfel de activitati se plang de traficul aproape permanent in bloc, galagie si scandaluri.

Pe de alta parte, asociatiile de proprietari spun ca multe firme practica evaziunea fiscala, nu contribuie la repararea unor defectiuni ale instalatiilor de la blocuri si, mai mult, deterioreaza bunurile proprietate comuna.
Printre asociatiile de proprietari care cer CGMB sa interzica activitatea firmelor in apartamente se numara si cea a locatarilor aflati intr-un imobil de pe bulevardul Iancu de Hunedoara, care, de altfel, le-au si trimis consilierilor o nota privind aceasta solicitare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.