Arestarea ex-primarului de Bacau, Dumitru Sechelariu, a provocat mare suparare fiului premierului Calin Popescu Tariceanu. Baietelul de noua ani vrea sa puna o vorba buna pe langa tatal sau sa-l elibereze pe Sechelariu, deoarece pista pe care a construit-o in Bacau este foarte frumoasa.

PE PISTA LUI SECHE

La sfarsitul saptamanii, Calin Popescu Tariceanu junior, fiul sefului Guvernului, a fost prezent in Bacau, unde a participat la cea de-a patra etapa a Campionatului national de karting. Component al echipei bucurestene SKH, Calin jr. s-a aliniat la startul clasei "mini", dar etapa bacauana nu a fost una prea buna pentru juniorul familiei Tariceanu. La finalul intrecerii, el s-a clasat pe locul al noualea din 11 competitori. Afectat de propria evolutie, pustiul a raspuns scurt ziarstilor: "Nu am ce sa povestesc". Baiatul premierului a "alergat" pe pista lui Sechelariu, concursul desfasurandu-se pe kartodromul construit de fostul edil al Bacaului pentru fiul sau, Dorulet.

RUGAMINTE PENTRU TATA

Impresionat de ce a vazut la pista din Bacau, Tariceanu jr. nu si-a ascuns supararea pentru arestarea lui Sechelariu. El i-a marturisit bunicii ca "il va ruga pe tata sa-i dea drumul lui Sechelariu, ca e prea frumoasa pista de karting pe care a facut-o la Bacau". Tariceanu junior a fost insotit la concurs de Ica, bunica sa, care, de altfel, il insoteste cam in toate deplasarile. "Calin seamana leit cu tatal sau. Din cate stiu, in tinerete a facut si el karting, pentru ca, acum, sa fie pasionat de motociclete.

Din pacate, acum nu mai are timp de ele", a spus bunica Ica. Pasionat de sporturile cu motor, premierul obisnuieste sa urmareasca, atunci cand are timp, cursele fiului sau. De data aceasta, o deplasare oficiala la Constanta l-a tinut pe premier departe de pista din cauza careia Dumitru Sechelariu a fost trimis pentru 20 de zile in inchisoare.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.