Dupa ce au stat pe margine si au chibitat greva mecanicilor de locomotiva si a lucratorilor din depouri, si ceilalti ceferisti si-au luat inima-n dinti si au recurs la greva. Astfel, "programul" proaspetilor protestatari prevede, pentru perioada 20-24 iunie, o "mini- greva" zilnica de cate patru ore, intre 7.00 si 11.00, asta in conditiile in care, de asta data, Justitia nu va considera ca a sosit momentul sa fie pus capat acestui "dispret general" al ceferistilor la adresa calatorilor.

Mai mult, profitand de faptul ca lumea feroviara este imprastiata in mai multe grupari sindicale, liderii grevistilor si-au propus cate o "treime" de munca proprie, dar care nu coincide, motiv pentru care, de fapt, peste activitatea din calea ferata se va pune praful. Spre disperarea calatorilor si bucuria patronilor de microbuze si a altor transportatori. rutieri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.