Social 7 Mai 2009 16:50
David Constantin Stan, unul dintre presupusii hoti ai masinii lui Gigi Becali, s-a predat, miercuri, politistilor bucuresteni, au declarat pentru NewsIn surse din cadrul Politiei Capitalei

Potrivit surselor, David Constantin Stan a ajuns la sediul Serviciului Furturi Auto miercuri, insotit de avocatul sau. El va fi dus la Politia Capitalei si apoi la instanta pentru confirmarea mandatului de arestare.

Trei persoane acuzate ca ar face parte dintr-o retea de hoti de masini de lux, care a furat si masina lui Gigi Becali, au fugit, saptamana trecuta, cand au fost ridicati mai multi suspecti in acest dosar, printre care si Sandu Geamanu. Cele trei persoane ar fi fugit in urma unor scurgeri de informatii.

Adrian Stanila, Stefan Margean si Constantin David au primit mandate de arestare de la Judecatoria Sectorului 1 in lipsa. Stanila s-a predat, luni, Politiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.