Social 6 Mai 2009 18:16
O aeronava Carpatair cu 48 de pasageri la bord a revenit la numai 10 minute de la decolare pe Aeroportul Timisoara, dupa ce pilotul a constat o defectiune tehnica.
"Un avion Carpatair SAAB 2000 cu 48 de pasageri la bord a decolat la ora 15.10 (marti, n. red) de pe Aeroportul Timisoara cu destinatia Iasi. La aproximativ 10 minute, echipajul a luat decizia sa revina pe aeroport sesizand o defectiune tehnica. De fapt, dupa decolare un capac al carenajului motorului drept s-a deschis", a declarat marti pentru NewsIn directorul de investigatii din Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) Mircea Ciuca.

Potrivit acestuia, compania a pus la dispozitia pasagerilor o alta aeronava pentru a ajunge la Iasi.

Incidentul de pe Aeroportul Timisoara a intarziat o alta cursa Carpatair cu peste patru ore

Cursa Carpatair Timisoara-Bacau a decolat, marti, cu o intarziere de peste patru ore, din cauza incidentului de pe aeroportul timisorean, cand un avion al aceleiasi companii a revenit la sol din cauza unei defectiuni, transmite corespondentul NewsIn.

Purtatorul de cuvant al aeroportului timisorean, Carmen Stoica, a declarat ca aparatul, la bordul caruia se afla 25 de pasageri, ar fi trebuit sa decoleze la ora 15.30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.