Social 6 Mai 2009 15:26
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, i-a cerut, marti, demisia de onoare consilierului Adrian Thiess, acuzandu-l de "vanitati neostoite si orgolii neimplinite", dupa ce acesta ii recomandase edilului sef sa renunte la serviciile directorului de la Strazi si ale consilierilor de imagine.
Oprescu a mai spus despre Thiess ca acuzatiile aduse de acesta colegilor de echipa simbolizeaza "impotenta sociala, mercantilismul si defrenarea unor nereusite de viata". "Daca cineva si-a inchipuit ca o sa conduc Primaria Generala prin intermediul consilierilor, s-a inselat", a adaugat primarul general, potrivit NewsIn.

Cei doi consilieri de imagine despre care Thiess a spus ca "scurtcircuiteaza comunicare in primarie", Nadina Nedelea si Marie-Jean Ion, au precizat ca nu au niciun fel de contract cu Primaria Capitalei, ci doar cu Sorin Oprescu "in calitate de om" si ca nu controleaza niciun director din primarie in relatia lor cu edilul-sef.

In replica, Adrian Thiess a declarat ca vrea ca primarul sa-i spuna personal ca ii vrea demisia, si nu prin intermediul presei.

Principalul consilier personal a lui Sorin Oprescu, Adrian Thiess, i-a recomandat primarului general, intr-o conferinta de presa desfasurata tot marti, sa renunte la serviciile directorului Administratiei Strazilor, Alina Roman, si ale consilierilor de presa Nadina Nedelea si Marie-Jean Ion.

"Activitatea directorului de la Administratia Strazilor a fost una defectuoasa, in timp ce consilierii de presa au scurtcircuitat comunicarea in primarie", a precizat Thiess, despre care surse din cadrul municipalitatii anuntau, saptamana trecuta, ca ar urma sa-si prezinte, marti, demisia din functie.

Adrian Thiess este considerat eminenta cenusie a strategiei electorale a actualului primar general. Surse din primarie citate de NewsIn spun despre Thiess ca a avut o contributie mare in victoria lui Oprescu la alegerile locale de anul trecut, fiind omul cu sistemul relational, precum si cu atragerea si administrarea fondurilor de campanie.

Adrian Thies: 'Cotofanele Marie Janne Ion si Nadina Nedelea ameninta ziaristii!'


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.