Social 5 Mai 2009 18:18
Politia Autostrazi, responsabila pentru siguranta traficului pe Autostrada Soarelui a primit un Seat Leon Cupra pentru patrulare.
Sectia de Politie Autostrazi din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane a primit spre testare un autoturism SEAT Leon Cupra de 240 CP pentru patrularea pe Autostrada Soarelui. Exemplarul SEAT Leon Cupra se va afla in folosinta Sectiei de Politie Autostrazi pe intreaga perioada a verii pana in luna Noiembrie. Modelul oferit de Porsche Romania, importatorul marcii SEAT, a fost dotat cu toate sistemele specifice masinilor de Politie rutiera.

SEAT Leon Cupra este cel mai puternic model de serie al marcii SEAT produs pana in momentul de fata. Motorul este unul de 2 litri, supraalimentat cu turbocompresor, care dezvolta 240 CP. Cu o masina ce accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 6,4 secunde si atinge o viteza maxima de 247 km/h, Politia va avea la indemana in premiera in Romania performante de exceptie la patrularea pe autostrada.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.