Social 5 Mai 2009 15:22
Membrii Cartel Alfa vor trimite peste 100.000 de e-mailuri si scrisori in format clasic reprezentantilor Parlamentului, Guvernului si Administratiei Prezidentiale in perioada mai-iunie, in care vor cere sanctionarea a cinci ministri, a anuntat liderul sindical Bogdan Hossu.
"Vor exista doua tipuri de suport pentru trimiterea scrisorilor. Noi ne-am propus sa multiplicam peste 100.000 de vederi si carti postale si vom da adresele de e-mail ale parlamentarilor, guvernantilor si reprezentantilor Administratiei Prezidentiale tuturor membrilor din teritoriu pentru a trimite scrisori de protest catre casutele postale ale acestora si pentru a cere sanctionarea ministrilor care nu s-au dovedit eficienti in aceasta perioada de criza", a afirmat Hossu, potrivit NewsIn.

Reprezentantii Cartel Alfa cer sanctionarea ministrilor educatiei (Ecaterina Andronescu), muncii (Marian Sarbu), transporturilor (Radu Berceanu), agriculturii (Ilie Sarbu) si economiei (Adriean Videanu) si ameninta ca vor cere demiterea acestora la sfarsitul lunii mai, daca nu vor fi puse in practica masurile anticriza.

Totodata, reprezentantii Cartel Alfa se solidarizeaza cu actiunile de protest ale profesorilor si anunta mitinguri si pichetari la nivel judetean in perioada 20 mai - 20 iunie, precum si sustinerea blocarii tezelor unice.

"Vom declansa o greva generala de avertisment timp de 15 minute pe data de 5 iunie, intre orele 9.00-9.15, si vom organiza un miting la sfarsitul lunii iunie, la care vor participa cel putin 15.000 de persoane", a mai spus presedintele Cartel Alfa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.