Social 4 Mai 2009 23:59
Imnul turistic al Romaniei, compus de Marius Moga si interpretat de acesta, impreuna cu Loredana, Felicia Filip, Aurelian Temisan si Smiley, a fost lansat vineri noapte la Mamaia, in prezenta presedintelui Traian Basescu si a ministrului Turismului, Elena Udrea.
"Sper ca imnul sa placa romanilor. Noi il vom promova la toate targurile de turism si speram sa placa si strainilor", a declarat Elena Udrea, care a precizat ca banii necesari realizarii, aproximativ 10.000 de euro, au provenit din donatie.

Clipul de promovare a Romaniei, difuzat la doua mari televiziuni internationale


Imbracata intr-o tinuta eleganta, sefa de la turism a asistat pe plaja la intregul spectacol, care s-a terminat la ora 24:30 cu un foc de artificii, relateaza NewsIn.

Spectacolul de vineri noapte, de la Mamaia, a atras mii de turisti. La eveniment au fost prezente si fiica presedintelui Elena Basescu, ministrului Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi, si presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.

Turistii aflati zilele trecute pe litoral au avut de ales intre aproape 40 de concerte, organizate in majoritatea statiunilor.

Ce parere aveti despre imnul turistic al Romaniei? Asteptam parerile voastre pe forum!




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.