Dupa cateva zile de la incident, masina furata fiului liderului PSD Viorel Hrebenciuc a aparut ca prin minune, parcata pe o strada din Ferentari. Coincidenta sau nu, tot ieri dimineata politia a facut o razie de proportii printre hotii de masini pentru a-i prinde pe cei suspectati de furtul masinii lui Gigi Becali.

Politia pare sa-si scoata la iveala o capacitate nebanuita pana acum: gasirea de masini furate in timp-record.

Masina furata lui Andrei Hrebenciuc, fiul liderului PSD Viorel Hrebenciuc, a aparut in perfecta stare pe o strada din cartierul Ferentari. Tot ieri dimineata, politia a desfasurat o razie de proportii in 12 locatii din Bucuresti si din Ilfov, in urma careia Sandu Geamanu, cunoscut lider interlop specializat in furtul de masini de lux, a fost arestat preventiv, alaturi de unul dintre suspectii de furt in cazul Becali, Tinel Nicolae. Alte trei persoane suspectate ca i-au furat masina patronului Stelei au scapat, fiind probabil alertati dinainte de actiunea politistilor.

Ghinionul clanului de hoti de masini a fost, spun surse din politie, faptul ca liderul PSD Viorel Hrebenciuc si-ar fi manifestat telefonic nerabdarea ca masina furata fiului sau sa fie gasita rapid.

De aici, razia de proportii de ieri dimineata impotriva hotilor de masini si aparitia, ca prin minune, a masinii BMW X6 a lui Andrei Hrebenciuc, care a fost gasita parcata pe o strada din cartierul Ferentari. Autoturismul fusese furat cu cateva zile inainte, sambata seara, chiar de sub nasul lui Hrebenciuc junior, care o lasase cu cheile in contact.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.