Peste 20.000 de turisti sunt asteptati sa-si petreaca minivacanta de 1 mai pe litoralul romanesc, potrivit estimarilor presedintelui Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, Corina Martin, transmite corespondentul NewsIn.

Pentru aceasta perioada sunt pregatite o serie de evenimente speciale si surprize. "Sunt pregatite spectacole, concerte cu Dj de renume, o parada a masiniloe de epoca", precizeaza Corina Martin.

Evenimentele debuteaza in Constanta in data de 1 mai, pe plaja Cazino din Mamaia, unde, intre orele 19.00 si 21.00, vor mixa mai multi DJ-ei. de la ora 21.00, pe scena vor urca Sistem, Simplu si Loredana, iar la ora 22.45 va avea loc lansarea imnului turismului. Seara se va incheia cu un foc de artificii.

Pe 2 mai va avea loc o defilare a masinilor de epoca, pe traseul Mamaia - Cazino - Constanta. Masinile vor fi expuse in timpul zilei in zona Cazino Mamaia si in zona Salii Sporturilor. Seara se incheie cu un concert house, pe plaja Cazino din Mamaia, si cu miniconcerte sustinute de Crush si Alexandra Ungureanu, Blaxxy Girls, Alex si Morandi.

Una dintre principalele atractii se anunta a fi demonstratia pe care pilotul de Formula 1, David Coulthard, o va face, la bordul unui monopost, in Constanta. Acesta va ajunge in Constanta pe 1 mai, iar evenimentul va avea loc pe 2 mai, incepand cu ora 14.00, pe bulevardul Mamaia.

Monopostul F1 Red Bull Racing va rula pe o distanta de 1.200 de metri. Startul se va da in rondul de vizavi de Hotel Rex, iar finish-ul va fi in zona trecerii de pietoni din zona parcarii Cazino. ~n intervalul orar 11:00 - 16:00, sambata, 2 mai, circulatia pe acest tronson va fi inchisa.

Petrecerea continua incepand cu ora 23.00 in The Office Temporary Lounge cu house, peisaje sonore Zen, inflexiuni arabe, muzica ambientala, pop francez, boema, Buddha Bar sub “bagheta” DJ-ului Claude Challe.

Evenimente vor avea loc si in sudul litoralului. Astfel, pe 1 mai, la km zero din Neptun concerteaza, incepand cu ora 16.00, Dj Project, David DJ feat. Dony, Inna, DJ Rinno & Silvia, Morris, Aisa DJ Yaang, Deep Side DJ’s, Nick Kamarera. Pe 2 mai, in acceasi locatie, dar intre 14.00 si 16.00, mixeaza Vali Barbulescu, Snatt& Vix, Eftimie, DJ Pagal, Laser Man si Chicane.

In Mangalia si in statiunile adiacente va avea loc si o parada a masinilor de epoca, iar in Neptun vor fi sustinute si programe dedicate copiilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.