Au inceput inscrierile la cea mai noua scoala de talente din Romania. Daca simti ca ai talent si nu vrei sa ti-l irosesti, Talent School este cea mai la indemana modalitate prin care poti ajunge in lumea vedetelor. Cursurile se vor desfasura incepand cu 9 mai pana pe 12 iulie.

Cursurile scolii de talente se vor desfasura pe perioada a 10 saptamani in care cei inscrisi vor afla tot ce trebuie sa stie despre industria muzicala romaneasca, cine si cum se ocupa de promovarea unui artist, ce trebuie sa faca un artist pentru a avea succes si pentru a atinge nivelul de performanta al unei vedete si multe altele.

Tot in aceste 10 saptamani cursantii Talent School vor participa la filmarile videoclipurilor unor artisti consacrati si la spectacolele acestora. In plus, vor avea acces in culise si la filmari de televiziune, la evenimente muzicale importante si la petreceri VIP.

Fiecare cursant Talent School va beneficia de inregistrari in studiourile Celebrity unde au inregistrat numerosi artisti consacrati romani si internationali, auditii, evaluari si lectii de la cei mai buni profesori de canto, evaluari de miscare scenica si dans cu Paul Gheorghe, cel mai in voga coregraf al momentului, lectii de conduita si stil, un recital live organizat pentru fiecare cursant pe o scena de concert si filmarea profesionala a evenimentului, diploma Talent School care certifica intrarea oficiala in industria muzicala si un demo-kit profesional care va contine toate materialele audio-foto-video. La terminarea cursurilor, toate demo-urile care vor contine piese originale vor fi recomandate principalelor cinci case de discuri din Romania.

Talent School este cea mai simpla posibilitate pentru a face primii pasi in muzica, pentru a intelege mecanismul industriei muzicale, pentru a cunoaste reprezentantii acestei lumi si mai ales pentru a intelege etapele care trebuie parcurse ca sa devii vedeta. Intr-o lume in care concursurile in general si muzica in special sunt tot mai frecvente si permit afirmarea unor oameni noi in industrie, Talent School se pozitioneaza ca o alternativa coerenta si sustinuta a acestora, dar mergand pe o alterativa educativa si tutoriala. Intr-un cuvant, studentii Talent School vor invata sa fie vedete.

Cei interesati mai au la dispozitie 12 zile pentru a se inscrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.