Carturesti si creatoarele Madalina Zavoianu si Laura Eftode, cunoscute sub numele de Kihi Kiha, organizeaza sambata, 25 aprilie, intre orele 11:00 si 20:00, in sub_carturesti (libraria de pe bulevardul Magheru), primul targ de handmade pentru copii.
Fenomenul handmade a luat amploare, iar in Bucuresti se organizeaza frecvent targuri cu haine si accesorii semnate de designeri romani. Cumparatorii incep sa aprecieze lucrurile unicat sau in serie mica, facute cu multa migala si suflet, si sa renunte la marcile consacrate din malluri. Oferta pentru copii, care sunt un public deosebit si pretentios, a ramas inca redusa, si de aici a venit ideea realizarii unui targ special pentru ei.

Sambata, la Kihi-Kiha & co, pe copii si parinti ii asteapta peste 20 de designeri care vor expune creatii deosebite, gandite pentru rasfatul si bucuria celor mici. Vor arata ce inseamna o jucarie cu poveste, o hainuta princiara sau o camera decorata cu bun gust. Daca nume ca Ana Ponta sau Ana Wagner sunt deja cunoscute, vizitatorii targului le vor putea cunoaste si privi in timp ce lucreaza. Alaturi de ele mai sunt prezente Beatrice Iordan, cu arta decorativa de inspiratie bizantina si traditionala, Raluca Alexandru, care realizeaza mic mobilier pictat, tablouri si textile pentru camera copiilor, Elena Crisan cu accesorii din argint, Ana Maria Muresan cu servicii de ceai crosetate si multi alti artisti. Lista completa poate fi gasita pe blogul evenimentului.

Tot pe blog parintii isi pot inscrie copiii la atelierele si activitatile care au loc in cadrul targului. In cele doua zone din sub_carturesti rezervate workshopurilor copiii vor invata sa lucreze cu hartie, plastelina, pensule si lipici, iar parintii vor afla de la psihologul Adina Beres, specializat in interpretarea desenelor, ce gandesc copiii lor cu adevarat. Ziua va incepe cu povesti citite in ceainaria Carturesti de Mihai Verbinschi si va continua cu ateliere de origami, bricolaj, colaj, modelaj si pictura de masti. La ora 16, Teatrul Libelula va pune in scena spectacolul Aventuri in podul bunicului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.