DN 6 Bucuresti – Alexandria este aglomerat la aceasta ora pe sensul catre Capitala, coloana de masini masurand peste 10 kilometri intre localitatile Ghimpati si Mihailesti din judetul Giurgiu, anunta Centrul Infotrafic care atentioneaza ca luni traficul se va aglomera pe toate arterele importante.

Centru Infotrafic al Inspectoratului General al Politiei Romane motiveaza aglomeratia de la aceasta ora de pe DN 6 Bucuresti – Alexandria prin lipsa unor rute ocolitoare. Centrul Infotrafic precizeaza ca, de-a lungul arterei, au fost suplimentate echipajele de politie rutiera. Conducatorii auto sunt sfatuiti sa ramana in coloana, sa nu se lanseze in depasiri care in asemenea situatii se dovedesc foarte periculoase.

Pentru ca in cursul zilei de luni, in special in cursul dupa-amiezii, se asteapta o crestere a valorilor de trafic pe principalele artere din zonele turistice, pe drumurile nationale ce leaga statiunile turistice de marile orase si pe autostrazile A1 si A2, conducerea Politiei Romane a dispus suplimentarea efectivelor de Politie Rutiera si informarea permanenta a participantilor la trafic cu privire la valorile de trafic rutier, eventualele rute ocolitoare, relateaza NewsIn.

Cu sprijinul Inspectoratului General al Aviatiei din Ministerul Administratiei si Internelor, care va pune la dispozitie un elicopter, se vor desfasura activitati de monitorizare a principalelor artere de circulatie (Drumul National Nr.1 si intrarile/iesirile din Bucuresti ), in functie de conditiile meteo, in intervalele in care se preconizeaza un trafic intens.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.