Gigi Becali va primi, de Paste, un ou rosu, dar meniul pentru masa festiva organizata in arest nu contine si cozonac, fiind compus din preparate din carne de porc si fructe, au declarat oficialii Penitenciarului Rahova, unitatea care asigura hrana tuturor persoanelor aflate in arest

Potrivit surselor, duminica, atat in Penitenciarul Rahova, cat si in aresturile unitatilor de politie din Capitala, masa de pranz va fi una festiva, relateaza NewsIn.

Meniul cuprinde pilaf sarbesc cu carne de porc si sos, preparat la cuptor, un carnat prajit, un mar si traditionalul ou rosu, astfel ca Gigi Becali va avea de ales intre aceste preparate si cele primite pachet de acasa, ori cumparat prin intermediul politistilor de la arest.

Cozonacul nu a fost inclus in meniul de duminica, pentru ca banii alocati pentru masa festiva nu au fost suficienti.

Preotul Penitenciarului Rahova a incercat sa obtina o sponsorizare, fie financiara, fie in cozonaci, pentru detinuti si arestati, insa eforturile nu au avut rezultatul dorit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.