Cinci studenti ai facultatilor de stomatologie, care s-au remarcat prin activitati stiintifice si organizationale, vor primi cate o bursa de cate 1.000 de dolari, in cadrul unei competitii dedicata studentilor din ultimul an, au anuntat initiatorii acestui proiect.

Pe langa bani, studentii vor participa, gratuit, la o tabara de vara organizata de Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania (AMSPPR).

De asemenea, vor fi acordate cinci mentiuni si un premiu special constand intr-o excursie la o manifestare stiintifica internationala europeana.

Pentru a se putea inscrie in competitie, studentii trebuie sa fie la o facultate acreditata de medicina dentara din Romania si sa fie cetateni romani si sa aiba domiciliul stabil in tara. Candidatii pot obtine informatii despre concurs pe site-ul www.dental.ro.

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 mai, iar premiile vor fi acordate in cadrul unei festivitati, pe 29 mai.

Competitia, organizata de compania Colgate-Palmolive si AMSPPR, a fost initiata in octombrie 2004 si recompenseaza studentii din ultimul an al facultatilor de stomatologie, cu rezultate exceptionale la invatatura si care s-au remarcat prin diferite activitati. Pe parcursul celor cinci ani de derulare a programului, 20 de studenti au beneficiat de burse in valoare de 1.000 de dolari fiecare si numeroase premii constand in produse de ingrijire orala, participari la tabere studentesti sau manifestari internationale de profil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.