Conducerea Politiei Rutiere a demarat o ampla actiune de control in toata tara, pentru a-i depista pe cei care conduc fara permis. In doar o luna, au fost prinsi 40 de infractori, din care 20 sunt din Capitala.
„In ultima perioada, numarul per­soanelor care conduc autovehi­cu­le in Romania fara sa posede permis de conducere a crescut drama­tic. Prin urmare, am decis sa pornim o actiune de control pentru a stopa acest fenomen infractional. Numai lu­na trecuta au fost prinse peste 40 de persoane conducand fara permis de conducere. Dintre acestea, 20 de per­soane sunt din Bucuresti“, a de­cla­rat pentru Cotidianul comisa­rul-sef Lucian Dinita, seful Politiei Ru­tiere. El ne-a explicat ca a decis im­preuna cu colegii sai sa implementeze un nou mod de control. „Pana acum am demarat actiuni de con­trol in judetele Iasi, Craiova, Bra­sov, Constanta si in Bucuresti.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.