Omar Hayssam va fi dat in judecata nu doar de statul roman, pentru terorism si alte infractiuni, dar si de o asociatie de locatari din Comanesti, judetul Bacau, pentru datorii la intretinere de peste 65 de milioane lei.

Apartamentul pentru care sirianul trebuie sa dea socoteala este sediul social al firmei sale Best Wood Production. Intretinerea nu a mai fost platita de anul trecut, timp in care serviciile neachitate, dar si penalitatile, au ingrosat factura peste masura. Administratorul asociatiei se arata neputincios, dar decis sa il dea in judecata pe Hayssam, mai ales ca a urmat calea legala a somatiilor de plata si are documentatia intocmita.

Firma din apartamentul de la parterul unui bloc nu are nici pe departe activitatea specifica unei societati care exporta zeci de mii de metri cubi de lemn din padurile de pe Valea Trotusului. Vecinii spun ca acolo nu locuieste nimeni si ca, de fapt, nici nu a functionat vreodata ca sediu de firma. "De ceva timp am vazut prin preajma un BMW de Suceava, din care coboara un tip micut de statura, grasut, care intra in apartament cu cheile lui", spune un vecin.

Somatii si instiintari

Citeva indicii a mai oferit Iorgu Popovici, sotul Anei Popovici, cea care a avut functia de secretara la firma lui Hayssam. "Cred ca a fost totusi cineva destul de recent pe aici, pentru ca, saptamina trecuta, usa lor era plina de tot felul de instiintari si de somatii, iar acum nu mai este decit una singura. N-as putea sa va spun insa cine anume mai vine pe aici", spune Iorgu Popovici.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.