Ultimul eveniment al campaniei „Capitala creste Verde” se lasa cu zgomot in centrul Bucurestiului. Vino sambata, 11 aprilie, cu PET-uri de acasa, bate ritmul si ia marele premiu!
In incheierea programului organizat de Asociatia Green Revolution si de Primaria Capitalei, Bucurestiul va scanda din PET-uri imnul „Capitala creste Verde” in piata George Enescu la concertul Green Up sustinut de trupa SISTEM si de prietenii lor.

Incepand cu ora 21.00, voluntarii Green Revolution va invita in Piata George Enescu din Capitala pentru a atrage atentia asupra poluarii urbane. Publicul este indemnat sa faca zgomot cu ocazia concertului cu mesaj ecologic, care incheie campania „Capitala creste Verde” din 2009.

Fiecare participant e parte din spectacol: vino cu PET-uri de acasa si bate ritmul impreuna cu SISTEM! Daca esti norocos, te alegi si cu un premiu! Nimic nu ramane in urma: Green Revolution colecteaza toate peturile si le recicleaza dupa concert!

Concertul Green Up incepe sambata 11 aprilie, la ora 21.00 in piata George Enescu, vizavi de Muzeul National de Arta. Trupei SISTEM i se alatura artisti percutionisti din tara: Timba, Crush, Ansamblul Hora si Prezent, ansamblu de percutie de la Liceul de Muzica din Arad, iar pe durata concertului Green Up, are loc si un spectacol inedit cu lasere. MC la concert va fi Dan Fintescu.


Despre autor:

Green-Report

Sursa: Green-Report


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.