Ministerul Afacerilor Externe pune la dispozitie doua numere de telefon celor interesati, pentru semnalarea cazurilor de retinere sau disparitie a cetatenilor romani deplasati in Republica Moldova.

„In ultimele zile, autoritatile de la Chisinau au afirmat in mai multe randuri ca ar fi arestat un numar important de cetateni romani”, scrie in anuntul MAE.

Datorita faptului ca autoritatile de la Chisinau nu au dat niciun raspuns la solicitarile de clarificari transmise pe canale diplomatice referitoare al situatia cetatenilor romani aflati in Republica Moldova, MAE solicita celor care au cunostinte sau rude care s-au deplasat peste Prut in ultima perioada si care nu au mai putut fi contactate sa semnaleze aceste cazuri la doua numere de telefon. Intre orele 8.00-20.00, cei interesati pot suna la numarul: 021 431 1511, iar dupa orele 20.00, la numarul 021 431 1203.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.