Sute de elevi se reunesc, in perioada 10-14 aprilie, in Baia Mare, pentru a participa la prima editie a olimpiadei nationale de religie ortodoxa, transmite corespondentul NewsIn
Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Maramures au anuntat, joi, ca in Baia Mare sunt asteptati 258 de elevi ai claselor VII-XII din toate judetele tarii si in jur de 60 de profesori insotitori, precum si membri ai comisiei centrale.

Deschiderea oficiala a olimpiadei este programata pentru vineri, 10 aprilie, la Catedrala Episcopala Sfanta Treime din Baia Mare, urmand ca prima proba de concurs sa se desfasoare in 11 aprilie, de la ora 9.00, la Colegiul National Gheorghe Sincai din Baia Mare.

Cei mai buni elevi vor fi premiati luni, 13 aprilie, in sala festiva a Liceului de Arta.

Olimpiada Nationala de Religie Ortodoxa este organizata in acest an in premiera absoluta, pana acum concursul scolar oprindu-se la etapa interjudeteana. Si in acest an, pentru elevii din clasele V-VI, ultima faza a olimpiadei de religie a fost cea interjudeteana, etapa nationala fiind destinata doar elevilor din clasele VII-XII.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.