Ultimul weekend al campaniei “Capitala creste Verde” inseamna miscare in aer liber si plimbari lungi in central Capitalei. Targul Bio-Food va asteapta cu alimente traditionale si ecologice, in Parcul Unirii, de dimineata pana la orele 16, unde va puteti delecta cu produsele celor mai iscusiti producatori de la noi din tara.

Daca alegeti sa faceti o plimbare in Parcul Cismigiu, acolo va asteapta o alta surpriza: intr-o atmosfera de Bucuresti interbelic, un targ de flori cum n-a vazut Parisul.

Targul Bio Food se desfasoara sambata intre orele 10 si 21 in Parcul Unirii si reuneste cei mai mari si importanti producatori ecologici din Romania. Miere ecologica, branzeturi, dulceturi si multe alte bunatati, o sumedenie de produse ecologice de calitate din toate colturile tarii va asteapta in centrul capitalei, cu o saptamana inainte de Paste.

Prin intalnirea valorilor si traditiilor romanesti din perspectiva ecologica Asociatia Green Revolution vrea sa demonstreze inca o data ca orasenii din cel mai mare centru urban al tarii nu uita nici ei de traditiile culinare romanesti, care au si ele locul lor in inima capitalei. Targul este cu vanzare si se desfasoara in Parcul din fata Centrului Comercial Unirii, intre orele 09 si 16.


Despre autor:

Green-Report

Sursa: Green-Report


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.