Social 8 Aprilie 2009 11:43
Un cetatean egiptean a fost prins pentru la a doua oara la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici-Arad in timp ce incerca sa iasa ilegal din tara, ascuns in diferite locuri din vagoane ale unor trenuri internationale, transmite corespondentul NewsIn.

Moham E. (31 ani) a fost descoperit, luni, de politistii de frontiera de la PTF Curtici, ascuns in locasul destinat bagajelor din cabina unui vagon aflat in compunerea trenului rapid „Dacia“ care circula pe relatia Bucuresti - Viena, incercand astfel sa evite controlul de frontiera.

„Barbatul a declarat ca a recurs la aceasta metoda, deoarece intentiona sa se deplaseze in Germania si nu poseda viza pentru Spatiul Schengen. Cetateanul din Egipt a declarat ca s-a urcat in locasul destinat bagajelor in gara din Arad. Moham E. este la a doua incercare de a iesi ilegal din tara. Prima tentativa a fost dejucata tot de politistii de frontiera de PTF Curtici in luna ianuarie, cand cetateanul egiptean s-a ascuns in toaleta unui vagon pentru a evita controlul de frontiera“, a precizat, marti, agent Mihaela Les, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Arad.

Lui Moham E. i-au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, iar la finalizarea cercetarilor va fi prezentat procurorului de pe langa Judecatoria Arad, in vederea dispuneri masurilor legale care se impun in acest caz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.