Social 7 Aprilie 2009 19:28
Judecatoarea Nicoleta Cristus, care a decis arestarea lui Gigi Becali, a fost amenintata cu moartea printr-un e-mail trimis vineri pe adresa Judecatoriei Sectorului 1, iar magistratul a facut cerere sa i se ofere protectie.
De asemenea, Asociatia Adevar si Dreptate sustine ca a inaintat, in numele Coalitiei impotriva Statului Totalitar, o sesizare la CSM impotriva magistratului Nicoleta Cristus, presedintele Judecatoriei Sectorului 1, care a decis arestarea lui Gigi Becali.

ONG-ul o acuza pe Nicoleta Cristus de abateri disciplinare.

Avocatii au terminat, luni pledoariile in procesul in care Tribunalul Bucuresti va decide daca admite sau nu recursul impotriva deciziei de arestare a lui Gibi Becali si a altor patru persoane.

Gigi Becali a fost retinut de procurori, joi, 2 aprilie, la ora 13.00, potrivit Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu alte patru persoane, ulterior, fiind retinut o a sasea persoana. Cea de-a saptea persoana cautata de politisti nu a fost gasita, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.