Social 7 Aprilie 2009 12:24
O retea formata din patru traficanti de droguri a fost identificata la Baia Mare, in urma unor verificari incepute in luna ianuarie, fiind descoperiti si 12 consumatori de droguri, elevi cu varste intre 16 si 18 ani, care se aprovizionau cu marfa de la cei patru suspecti.

Unul dintre traficanti a fost arestat preventiv, duminica, pentru 29 de zile, iar ceilalti trei adolescenti suspectati de trafic cu droguri au primit mandate de arestare pentru 18 zile, potrivit NewsIn.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Politiei Judetului Maramures, Voichita Zehan, a declarat, luni, ca, in urma perchezitiilor la domiciliile celor patru traficanti, cu varste intre 16 si 18 ani, au fost gasite diferite cantitati de cannabis, precum si instrumente folosite la consumul, portionarea si cantarirea drogurilor.

"In urma efectuarii perchezitiilor domiciliare, au fost ridicate in vederea cercetarilor diferite cantitati de cannabis sub diverse forme: marijuana, hasis si plante de cannabis precum si instrumente folosite la consumul, portionarea si cantarirea drogurilor: narghilea, foite de tigara, cutit pentru portionarea drogurilor si cantar electronic. Instanta a dispus duminica arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Daniel C., iar pentru cei trei adolescenti s-a dispus arestarea preventiva pentru 18 zile. Ei sunt cercetati pentru comiterea infractiunilor de trafic de droguri de risc si detinere de droguri de risc in vederea propriului consum, fara drept”, a spus Voichita Zehan.

Conform politistilor, tinerii au vandut droguri pe raza municipiului Baia Mare, obtinand beneficii financiare. Oamenii legii continua cercetarile pentru identificarea tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.