Social 6 Aprilie 2009 15:50
Trupul maiorului Tiberius Petre, ucis vineri in Afganistan, va fi repatriat cel mai probabil luni seara, pe Aeroportul din Targu Mures, a declarat ofiterul de relatii publice al Batalionului 1 Forte pentru Operatii Speciale „Vulturii”, Dorel Danciu.
Potrivit lui Danciu, in functie de autorizatiile de survol pe care le va obtine, aeronava militara care il va aduce acasa pe maiorul Petre va ajunge la Targu Mures in cursul serii de luni, informeaza NewsIn.

Maiorul Petre va fi inmormantat, miercuri, cu onoruri militare, la Cimitirul Eroilor din Targu Mures.
De altfel, ministrul Apararii Nationale, Mihai Stanisoara, a primit, sambata, din partea omologilor din statele membre ale NATO, mesaje de condoleante pentru pierderea in Afganistan a maiorului post-mortem Tiberius Petre.

Totodata, in debutul lucrarilor summit-ului NATO de la Strasbourg si Kehl, participantii au tinut un moment de reculegere in memoria militarilor din statele aliate si partenere care si-au jertfit viata in lupta impotriva terorismului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.