Social 3 Aprilie 2009 02:58
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA) au prins in flagrant, miercuri, doi politisti de la Serviciul Politiei Rutiere Ilfov luand mita 200 de lei.
Flagrantul a fost organizat dupa ce, in luna februarie 2009, DGA s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul ca doi politisti ilfoveni pretind sume de bani conducatorilor auto care incalca legislatia rutiera, pentru a nu lua impotriva lor masurile prevazute de lege. Ulterior, in aceeasi cauza au fost inregistrate doua denunturi care au contribuit la sustinerea probatoriului.

Cei doi politisti au fost prinsi pe DN2, in orasul Voluntari, in timp ce primeau mita 200 de lei de la un sofer care trecuse peste linia continua. Cei doi politisti au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand ca astazi, 2 aprilie 2009, sa fie prezentati Tribunalului Bucuresti, cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.