Social 3 Aprilie 2009 02:55
Pentru a se inscrie la ajutorul de la stat, fostii angajati sunt nevoiti sa astepte la mai multe randuri in fata ghiseelor. Zeci de oameni s-au inghesuit azi la sediul agentiei locale a fortelor de munca din Hunedoara, pentru a-si intocmi, cat mai repede, actele de somaj.
Nervi si dezolare in curtea agentiei pentru ocuparea fortei de munca din municipiul Hunedoara. Inainte cu o ora de inceperea programului de lucru, peste 20 de hunedoreni s-au postat la intrarea in institutie, multi dintre ei doar pentru a prinde unul din bonurile care le arata ordinea in care vor intra pentru a-si depune actele pentru primirea indemnizatiei.

O ora mai tarziu, fostii lacatusi, constructori, asamblatori sau pantofari, acum pe punctul de a deveni someri cu acte in regula, s-au strans buluc in jurul agentului de paza care urma sa le imparta tichetele cu numere. Sunt numai 20 de cartonase, echivalentul dosarelor pe care functionarii le pot intocmi in timpul programului.
Cei care nu au prins un bon de ordine sunt nevoiti sa vina in alta zi, cand, poate, vor avea mai mult noroc.In prezent, in Hunedoara sunt 2.400 de someri, aproape dublu fata de aceeasi perioada a anului trecut.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.