Social 3 Aprilie 2009 15:21
Primarul Mangaliei, Claudiu Tusac, a declarat joi, pentru NewsIn, ca intentioneaza sa transforme statiunea Neptun, cu ocazia minivacantei de intai mai, in cel mai populat obiectiv din sudul litoralului, respectiv intr-un "club in aer liber"

"Vrem sa readucem notorietatea de alta data a Neptunului. In acest sens, am discutat cu toti hotelierii din statiune si am convenit ca acestia sa-si deschida unitatile in perioada minivacantei de intai mai", a precizat edilul, citat de NewsIN.

De asemena, acesta a subliniat ca municipalitatea a pus la punct o serie de evenimente care se vor desfasura pe tot cuprinsul statiunii. "Vom instala sisteme de lasere si lumini, de sunet, vom amenaja o scena imensa in centrul statiunii unde vor evolua cele mai mari nume din lumea DJ-ilor. Vom amenaja statiunea in asa maniera incat tot Neptunul va deveni un club in aer liber, care va fi deschis non-stop, timp de doua nopti si trei zile", a explicat Tusac.

In vederea "cosmetizarii" statiunii, primarul Mangaliei a mentionat ca autoritatile locale au trecut deja la reparatii de infrastructura si au apelat la arhitecti de peisagistica pentru lucrarile ce vizeaza spatiile verzi.
Claudiu Tusac a adaugat ca, in urma acestui demers, statiunea Neptun isi va recapata popularitatea de care se bucura cu ani in urma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.