Social 2 Aprilie 2009 03:09
Magistratul Eugen Cojocaru, primul procuror care a instrumentat dosarul Baneasa Investments, a fost arestat de DNA pentru luare de mita.
Omul de afaceri Puiu Popoviciu a facut o dezvaluire de senzatie in fata instantei care ii judeca recursul impotriva mandatului de arestare: primul procuror care a lucrat in dosarul Baneasa Investments a fost Eugen Cojocaru, de la Parchetul General, arestat de DNA pentru luare de mita in cazul concursurilor de ocupare a unor posturi din Ministerul Public.

In momentul arestarii lui Cojocaru, dosarul Baneasa era aproape finalizat, a fost transferat catre un alt procuror, Catalin Ceort, care, pe baza probelor existente, a dispus neinceperea urmaririi penale in februarie 2008. Ulterior, seful sau, procurorul Marius Iacob, a infirmat solutia de neincepere a urmaririi penale si, in virtutea unor modificari legislative, a transferat dosarul la DNA, care il are in lucru din iunie 2008.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.