Social 2 Aprilie 2009 16:13
Atentie, se inchid usile! Nu mai urmeaza nici Armata Poporului, nici Semanatoarea si nici Aparatorii Patriei! Stati linistiti, Metrorex nu o sa desfiinteze statiile de metrou, vrea doar sa mai schimbe cate ceva prin peisajul denumirilor metro(politanului) nostru cel de toate zilele.
O fi bine? O fi rau? Compania Metrorex a anuntat de curand ca vrea sa schimb denumirea a 10 statii de metrou care nu mai au nicio legatura cu realitatea prezenta. Pe lista se afla Semanatoarea, Armata Poporului, Industriilor, Timpuri Noi, Aparatorii Patriei, IMGB, Depoul IMGB, Laromet, Linia de Centura si Policolor.

Si cine ar fi cei mai indicati sa faca schimbarile de rigoare daca nu oamenii obisnuiti, utilizatorii cotidieni de metrou. Asa ca Metrorex va provoaca sa alegeti denumiri fresh, nou-noute care sa se potrivesca mai bine cu realitatea urbana curenta.

Propunerile dumneavostra pot fi trimisepana vineri, 3 aprilie, pe adresa contact[@]metrorex.ro. Insa nu va asteptati la o revolutie totala! Metrorex nu o sa accepte propunerile voastre daca denumirea nu reflecta un fapt real legat de zonele respective.

Mai amuzant o sa fie dupa aprobarea noilor nume, pana cand oamenii vor uita de numele vechi. Pana atunci va dorim calatorie placuta!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.